المقادير :
1ونصف كوب سميد البسبوسة
1ونصف كوب حليب بودرة
1وربع كوب قشطة
1ونصف كوب سكر بودرة
علبة زبادى
لللحشو:
500 جرام قشطة
رشة فانيليا
للشربات:
2كوب سكر
1كوب ماء
نصف ليمونه
الطريقة تخلط المقادير كلها السميد وحليب البودرة والقشطة والسكر والزبادى للحصول على حليط ناعم
نقسم الخليط نصفين
نقوم بدهن الصينية مادة دهنية ونضع نصف الكمية
ونضع فوقها قشطة الحشو
والطبقة الاخيرة نضع باقى الخليط بس شويه شويه لكى لا تخطلت الطبقات
توضع فىالفرن فى الاول بتلاخظى ان الاطراف بقت اسمك من الاول لا تطفى عليها
خليها لحد ما يحمر الوش كله
بس تطلع قطعيها
وبهنا والشفا