السلام عليكم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتدي عرب الرمل.



السلام عليكم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتدي عرب الرمل.



هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةالبوابةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول
المكارونة بالباشميل  Pageviews=1
المواضيع الأكثر شعبية
موعيد الاتوبيس من شبين الكوم
دليل عناوين شركات البترول
انساب عائلة عقل
نتيجة الثانوية العامة مع ترتيب طلاب المدرسة تنازليا
قاعدة نور البيان فى معلم القراءة بالقرأن
كردونات جديده للاراضي الزراعيه
ارقام تليفون هامه
اسطوانات وزارة التربية والتعليم التعليمية للابتدائى
اعلام المنوفية
قائمه لأسعارالأجهزة الكهربائية
FacebookTwitter

 

 المكارونة بالباشميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نوووجا
عضو برونزى
عضو برونزى
نوووجا


اوسمة : المكارونة بالباشميل  Empty
المزاج : المكارونة بالباشميل  Empty

المكارونة بالباشميل  Empty
مُساهمةموضوع: المكارونة بالباشميل    المكارونة بالباشميل  I_icon_minitimeالثلاثاء 2 نوفمبر 2010 - 7:04

المقادير
نصف كيلومكارونة
نصف كيلو لحمة معصجة
كيلو لبن حليب
4 ملعقة دقيق اى نوع
ربع كيلو زبدة او سمن
ملح
فلفل
2 بيضة
ااصبع مرقة ماجى
الطريقة:
تسلق المكارونة فى ماء وملح من غير زيت علشان تمشك المكارونة فى بعضها دة اهم شيئ فى المكارونة
تصفى وتوضع على جنب
البشاميل:
يوضع اللبن مع الدقيق على البارد ويقلب بالملعقة حتى يذوب الدقيق فى اللبن
وبعد ذلك يوضع على النار ويوضع معه الزبدة والفلفل ومرقة الجاج
مع التحريك المستمر طبعا
لحد ما يمسك معاكى يبقى زى المهلبية
شيليه من على انار وهوسخن حوطى علية بيضتين وقلبى بسرعة جداجدا علشان البيضة متلحقش تستوى
ادهنى الصينية بذبدة
واقسمى المكارونة نصفين والباشميل نصفين
هاتى نصف المكارونة حطيه على نصف البشاميل ودى الطبقة الاولى
الطبقة التانية حطى اللحمة المتعصجة
الطبقة التالتة حطى المكارونة وحطى فوقها باقى البشاميل
وفوقها رشى شويه جبنه موتزاريلا بتاعت البيتزا
لو فا فيش مش مشكله ممكن سمن
بس تحمر طلعيها
وبعد كدة تبرد قطعيها
والبهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المكارونة بالباشميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المنتدى العام :: مطبخ المنتدى وما يخص الأسرة-
انتقل الى: