المقادير
نصف كيلومكارونة
نصف كيلو لحمة معصجة
كيلو لبن حليب
4 ملعقة دقيق اى نوع
ربع كيلو زبدة او سمن
ملح
فلفل
2 بيضة
ااصبع مرقة ماجى
الطريقة:
تسلق المكارونة فى ماء وملح من غير زيت علشان تمشك المكارونة فى بعضها دة اهم شيئ فى المكارونة
تصفى وتوضع على جنب
البشاميل:
يوضع اللبن مع الدقيق على البارد ويقلب بالملعقة حتى يذوب الدقيق فى اللبن
وبعد ذلك يوضع على النار ويوضع معه الزبدة والفلفل ومرقة الجاج
مع التحريك المستمر طبعا
لحد ما يمسك معاكى يبقى زى المهلبية
شيليه من على انار وهوسخن حوطى علية بيضتين وقلبى بسرعة جداجدا علشان البيضة متلحقش تستوى
ادهنى الصينية بذبدة
واقسمى المكارونة نصفين والباشميل نصفين
هاتى نصف المكارونة حطيه على نصف البشاميل ودى الطبقة الاولى
الطبقة التانية حطى اللحمة المتعصجة
الطبقة التالتة حطى المكارونة وحطى فوقها باقى البشاميل
وفوقها رشى شويه جبنه موتزاريلا بتاعت البيتزا
لو فا فيش مش مشكله ممكن سمن
بس تحمر طلعيها
وبعد كدة تبرد قطعيها
والبهنا والشفا